Chleb. Domowa piekarnia (okładka  miękka, wyd. 03.2022)

Wszystkie formaty i wydania (3): Cena:

Sprzedaje empik.com : 44,99 zł

44,99 zł
59,99 zł porównanie do ceny sugerowanej przez wydawcę
Odbiór w salonie 0 zł
Wysyłamy w 1 dzień rob.

Sprzedaje PROGMAR ksiazki-medyczne : 51,98 zł

Sprzedaje Inbook : 47,98 zł

Sprzedaje dvdmax : 58,23 zł

Wszyscy sprzedawcy

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń
Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Ręczne wyrabianie chleba to doskonały sposób na pozbycie się stresu, wyładowanie emocji, uspokojenie, zwolnienie tempa dnia codziennego. Bo chleb nie lubi pośpiechu. A ciepły bochenek z chrupiącą skórką jest nagrodą dla cierpliwych.

"Chleb. Domowa piekarnia" to nie tylko książka kucharska, prezentująca ponad 70 przepisów na różnego rodzaju chleby i bułki na zakwasie, pieczywo drożdżowe, słodkie przysmaki i potrawy, które można z chlebem podawać. To także piękna historia rodzinnej tradycji, pełna ciepła opowieść o fascynacji piekarnictwem oraz miłości do chleba.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1297000216
Tytuł: Chleb. Domowa piekarnia
Autor: Kucharski Piotr
Wydawnictwo: Wydawnictwo Pascal
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 272
Numer wydania: III
Data premiery: 2022-03-30
Rok wydania: 2022
Data wydania: 2022-03-30
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 280 x 30 x 180
Indeks: 41671085
średnia 4,7
5
371
4
70
3
13
2
6
1
6
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.
105 recenzji
Kolejność wyświetlania:
Od najbardziej wartościowych
Od najbardziej wartościowych
Od najnowszych
Od najstarszych
Od najpopularniejszych
Od najwyższej oceny
Od najniższej oceny
4/5
13-12-2020 o godz 00:57 przez: AnnaEj | Zweryfikowany zakup
Ciekawa książka o chlebie, dopiero zaczęłam czytać, ale wciągnęła mnie. Odjęłam gwiazdkę za sposób klejenia samej książki . Widzę, że już niedługo kartki będę fruwać ... na prawdę słabo sklejona.
Czy ta recenzja była przydatna? 4 0
5/5
09-03-2021 o godz 08:08 przez: Jolanta | Zweryfikowany zakup
Książkę kupiłam po obejrzeniu programu p. Kucharskiego w telewizji. Najpierw wypróbowałam przepis na brioszkę. Nareszcie udało mi się upiec doskonałe ciasto drożdżowe. Kolejne były domowe bułeczki i znów wszystko się udało. Przepisy są podane w sposób bardzo przystępny, znajdują się też wyjaśnienia jaką rolę w wypieku pełnią poszczególne składniki i kolejne czynności. Poza tym osobisty komentarz autora sprawia, że książkę czyta się z wielką przyjemnością. Polecam wszystkim miłośnikom domowych wypieków.
Czy ta recenzja była przydatna? 2 0
5/5
22-01-2021 o godz 17:11 przez: Bożena Czaja | Zweryfikowany zakup
super książka, opisuje krok po kroku jak sporządzić chleb oraz zakwas, zdjęcia bardzo pomagają, bardzo polecam
Czy ta recenzja była przydatna? 2 0
5/5
19-02-2021 o godz 18:47 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Piękne fotografie, czytelny układ graficzny. Pieczenie chleba od podstaw.
Czy ta recenzja była przydatna? 2 0
5/5
23-03-2018 o godz 08:37 przez: natuulka | Zweryfikowany zakup
Według mnie książka konkretna, bez zbędnych dodatków. Upiekłam już swój pierwszy chleb żytni na zakwasie i wyszedł przepyszny :) i o dziwo już za pierwszym razem udało wyhodować się zakwas... Przepisy na chleby glutenowe, bezglutenowe, na bułki, ciabatty, bagietki i...dodatki do chleba :) Opisane są też mąki, niezbędne urządzenia do pieczenia chleba (spokojnie, z tym co każdy z nas posiada w domu jesteśmy w stanie upiec chleb, nie trzeba zaopatrywać się w nic więcej...). Naprawdę polecam :)
Czy ta recenzja była przydatna? 1 0
5/5
15-04-2020 o godz 21:20 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Świetna książka. Przystępnie napisana. Wypróbowaliśmy kilka przepisów na chleby na drożdżach i zakwasie (również robionym według przepisu z tej książki) i wszystkie wyszły jak trzeba. Smaczne i ładnie wyglądają. Idealna pozycja w czasie epidemii kiedy człowiek ma za dużo czasu do spędzenia w domu ale grilla w przyszłości bez domowego chleba tez już sobie nie wyobrażam.
Czy ta recenzja była przydatna? 1 0
4/5
13-01-2024 o godz 06:38 przez: Lidia | Zweryfikowany zakup
Opisy wykonania domowego pieczywa napisane w sposób bardzo zrozumiały nawet dla osób niezbyt wprawionych w pieczeniu. Oglądam często programy i spodziewałam się jednak czegoś więcej. Kiepska szata graficzna, zdjęcia w ogóle nie zachęcają do prób i zdecydowanie nie są "apetyczne"
Czy ta recenzja była przydatna? 1 0
5/5
22-03-2021 o godz 11:40 przez: aniaslala | Zweryfikowany zakup
Książka jest przede wszystkim napisana prostym językiem, zawiera wszystkie potrzebne informacje i wyjaśnienia. Wszystkie dotychczas wypróbowane przepisy były udane i nie mieliśmy z nimi problemu. Polecam wszystkim którzy chcą rozpocząć przygodę z pieczeniem pieczywa bo warto :)
Czy ta recenzja była przydatna? 1 0
12-05-2020 o godz 17:27 przez: Łucja Puczen | Zweryfikowany zakup
Pierwszy chleb upiekłam z internetowego przepisu. Wyszedł "taki sobie". Drugie podejście zakończyło się sukcesem. To mnie zachęciło do dalszych prób. Przeglądałam książki różnych autorów. Zawartość tej przekonała mnie do jej zakupu. Jest bogata w przepisy na różnego rodzaju. Czuje się, że autor włożył serce w to co pisał. Posiada ciekawą szatę graficzną. Chcę poeksperymentować. Mam nadzieję, że kiedyś moje wnuki będą wspominały "babcine chlebki".
Czy ta recenzja była przydatna? 0 1
5/5
08-04-2023 o godz 21:27 przez: BarteZ | Zweryfikowany zakup
Super pozycja dla każdego kto ma dosyć sztampowego chlebusia z piekarni czy supermarketu, wiadomo w piekarni za dobry chlebuś trzeba dużo zapłacić a piekąc możemy sobie pozwolić na kulinarną turystykę z tą książką i zaoszczędzić bo do piekarnika nie wejdzie tylko jedna firma lub Brytania, polecam serdecznie.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
25-01-2018 o godz 17:59 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
NA temat ksiazki jeszcze nic nie napisze, bo nie zdazylem jej przejrzec jeszcze nawet, ale jestem zadowolony z szybkosci dostawy, tym bardziej, ze nie mieszkam w Polsce. Wszystko trwalo tylko 3 dni- mysle, ze trudniej o wiekszy rekord. Gratuluje sprawnosci i bede polecal.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 1
4/5
08-01-2022 o godz 08:43 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Fajnie napisana , ciekawe przepisy. Dotychczas , a wypróbowałam kilka przepisów . Większość chlebów udała się , w jednej z receptur możliwe , że jest błąd w przepisie, powtarzalnie ciasto na chleb wychodzi zbyt mokre. Polecam
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
1/5
18-01-2022 o godz 09:38 przez: kajtuch1 | Zweryfikowany zakup
Będąc początkującym naprawdę trzeba się wysilić, żeby zrozumieć o co chodzi autorowi w przepisie. Nigdy się wcześniej z czymś takim nie spotkałam, właśnie spędziłam 40 min googlując o co może chodzić autorowi w przepisie.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 1
5/5
14-01-2023 o godz 06:33 przez: agaluka6 | Zweryfikowany zakup
Bardzo dobra książka. Napisana lekko, zwięźle i smacznie. Czyta się i czuje zapach chleba, drożdży i słyszy się trzaskanie wypieczonej skórki od chleba. Po wielu latach przerwy, znowu zaczęłam piec chleb w domu.. Mniam!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
22-09-2022 o godz 15:02 przez: Robert | Zweryfikowany zakup
Szczerze mówiąc nie polecam tej książki dla osób które planują dietę. Książka jest rewelacyjna, poprawiałem swoje błędy piekarnicze. GORĄCO POLECAM, każdy przepis to spełnienie marzeń o jedzeniu pysznego pieczywa....
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
14-05-2020 o godz 10:13 przez: Monika Badura | Zweryfikowany zakup
Jedyna książka jaką potrzebujesz by upiec chleb!!! Po miesiącach poszukiwań w internecie nareszcie znalazłam. Proste opisy zdjęcia i techniki bez długiego zanudzania polecam bo chleb wychodzi i jest pyszny 😃👍🏻
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
20-06-2022 o godz 13:14 przez: K | Zweryfikowany zakup
Świetna książka. Bardzo treściwie napisana, wszystko jest klarowne. W całej masie tandety o kulinariach to jest naprawdę coś - dowód że można stworzyć arcydzieło nie będące opasłym tomem, tylko normalna książką.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 1
5/5
16-03-2021 o godz 22:24 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Ładne wydanie, praktyczne porady, zdjęcia do wszystkich przepisów, klarowne opisy. Przepisy na chleby na zakwasie i na drożdżach ale też bułki, bagietki, pizze. Wypróbowałam kilka - wszystkie wyszły, polecam.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 1
5/5
24-02-2022 o godz 20:54 przez: Anonim | Zweryfikowany zakup
Fantastyczna pozycja książkowa dla chcących nauczyć się sztuki pieczenia krok po kroku. Czytelne i szczegółowe opisy,dużo zdjeć-wiem co mam robić i jakich efektów się spodziewać!
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
5/5
24-02-2020 o godz 13:50 przez: anonymous | Zweryfikowany zakup
Super przepisy, łatwe do zrobienia. Polecam wszystkim, którzy chcą samodzielnie wypiekać bułki i chleb. Na początku książki fajne opisy różnych rodzajów stosowanych mąk.
Czy ta recenzja była przydatna? 0 0
Więcej recenzji Więcej recenzji
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez empik.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Przeklinam nas
4.4/5
29,03 zł
23,49 zł
Inne z tego wydawnictwa Burn me
4.2/5
30,90 zł
24,99 zł
Inne z tego wydawnictwa Francja Opracowanie zbiorowe
4.7/5
29,92 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Porto Opracowanie zbiorowe
4.7/5
25,90 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Portugalia Opracowanie zbiorowe
4.7/5
16,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Malediwy
4.8/5
38,14 zł
Megacena

Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też

Podobne do ostatnio oglądanego