Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Data premiery: | 2020-09-02 |
Liczba stron: | 248 |
Autor: | Lewandowska Agata |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Warzywa są zdrowe – to każdy wie. Dlaczego zatem jadamy ich tak mało? Czasem brakuje nam pomysłu na urozmaicone smaczne warzywne posiłki. A przecież warzywa to nie tylko mizeria i plasterek pomidora na kanapkę!
W tej książce znajdziesz przepisy na łatwe i niebanalne potrawy z warzywami w roli głównej: pożywne zupy i obiady, atrakcyjne przekąski (takie jak warzywne gofry, frytki czy muffinki) oraz domowe soki i koktajle.
Opisano w niej ponad dwadzieścia najpopularniejszych warzyw i ich prozdrowotne właściwości. Dowiedz się zatem, co jeść, by wspomóc walkę z cukrzycą, nadciśnieniem i chorobami stawów. Po które warzywo sięgnąć, by wzmocnić odporność lub zadbać o prawidłową kondycję oczu, włosów i skóry? Jakie posiłki wspomogą pracę jelit? Jak warzywna dieta wpisuje się w profilaktykę schorzeń sercowo-naczyniowych?
Nie czekaj do poniedziałku czy końca wakacji – zadbaj o zdrowie już dziś!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1239507463 |
Tytuł: | Warzywa, które leczą |
Podtytuł: | Przepisy na zdrowie i odporność |
Autor: | Lewandowska Agata |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 248 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2020-09-02 |
Rok wydania: | 2020 |
Data wydania: | 2020-09-02 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 164 x 22 x 236 |
Indeks: | 34658703 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Warzywa, które leczą
Warzywa są zdrowe – to każdy wie. Dlaczego zatem jadamy ich tak mało? Czasem brakuje nam pomysłu na urozmaicone smaczne warzywne posiłki. A przecież warzywa to nie tylko mizeria i plasterek ...