Autor: |
Wydawca: | Ebury Press |
Data premiery: | 2020-12-28 |
Autor: | Ottolenghi Yotam, Belfrage Ixta |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi`s food.
In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire.
Ottolenghi FLAVOUR combines simple recipes for weeknights, low-effort high-impact dishes, and standout meals for the relaxed cook. Packed with signature colourful photography, FLAVOUR not only inspires us with what to cook, but how flavour is dialled up and why it works.
The book is broken down into three parts, which reveal how to tap into the potential of ordinary vegetables to create extraordinary food:
With surefire hits, such as Aubergine Dumplings alla Parmigiana, Hasselback Beetroot with Lime Leaf Butter, Miso Butter Onions, Spicy Mushroom Lasagne and Romano Pepper Schnitzels, plus mouthwatering photographs of nearly every one of the more than 100 recipes, Ottolenghi FLAVOUR is the impactful, next-level approach to vegetable cooking that Ottolenghi fans and vegetable lovers everywhere have been craving.
ID produktu: | 1258038593 |
Tytuł: | Ottolenghi FLAVOUR |
Autor: | Ottolenghi Yotam , Belfrage Ixta |
Wydawca: | Ebury Press |
Język wydania: | angielski |
Język oryginału: | angielski |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2020-12-28 |
Rok wydania: | 2020 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary [mm]: | 278 x 203 x 30 |
Indeks: | 37078249 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Ottolenghi FLAVOUR
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi`s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour