Właściwości fizyczne żywności (okładka  miękka, wyd. 01.2011)

Autor:
Opracowanie zbiorowe

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy Moja biblioteka

Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.

Może Cię zainteresować

Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.


Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

ID produktu: 1043352194
Tytuł: Właściwości fizyczne żywności
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: WNT
Redakcja: Pałacha Zbigniew, Sitkiewicz Iwona
Język wydania: polski
Język oryginału: polski
Liczba stron: 340
Numer wydania: I
Data premiery: 2011-01-25
Rok wydania: 2011
Data wydania: 2011-01-25
Forma: książka
Okładka: miękka
Wymiary produktu [mm]: 237 x 20 x 165
Indeks: 60264459
średnia 4
5
0
4
3
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Zobacz także

Inne z tego wydawnictwa Palność Polimerów i Materiałów Polimerowych Opracowanie zbiorowe
5/5
46,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Procesy adsorpcjii reaktywnej Opracowanie zbiorowe
0/5
42,99 zł
Megacena
Inne z tego wydawnictwa Podstawy Konstrukcji Maszyn Tom 2 Opracowanie zbiorowe
0/5
62,99 zł
Megacena

Ostatnio oglądane

Podobne do ostatnio oglądanego