Autor: |
Opracowanie zbiorowe |
Wydawnictwo: | WNT |
Data premiery: | 2011-01-25 |
Liczba stron: | 340 |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1043352194 |
Tytuł: | Właściwości fizyczne żywności |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Wydawnictwo: | WNT |
Redakcja: | Pałacha Zbigniew, Sitkiewicz Iwona |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 340 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2011-01-25 |
Rok wydania: | 2011 |
Data wydania: | 2011-01-25 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 237 x 20 x 165 |
Indeks: | 60264459 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Właściwości fizyczne żywności
Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, ...