Winiary Risotto Grzybowo-Parmezanowe, 181G X 3

Marka:

Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.

Potrzebujesz pomocy w zamówieniu?

Zadzwoń

Produkt niedostępny

Dodaj do listy

Dodaj ten produkt do jednej z utworzonych przez Ciebie list i zachowaj go na później.

WINIARY Risotto Grzybowo-parmezanowe, 181g x 3 3 x WINIARY Risotto Grzybowo-parmezanowe, 181g Przepis na idealne risotto zaczyna się od idealnego ryżu. Dlatego w Risotto Winiary, znajdziesz ten najlepszy - ryż Carnaroli, często nazywany królem włoskiego ryżu. W połączeniu z pysznym sosem samodzielnie stworzysz cudownie kremowe risotto w zaciszu własnej kuchni. Risotto, czyli danie ze specjalnej odmiany ryżu o okrągłych ziarenkach z pysznym sosem, przygotujesz w zaledwie kilku prostych krokach, które nie zajmą więcej niż 30 minut. To doskonały pomysł na pyszne danie dla całej rodziny. Grzybowo-parmezanowe risotto Winiary to starannie dobrana kompozycja aromatycznych maślaków, łagodnych pieczarek, wyrazistego parmezanu, pełnych aromatu ziół i przypraw oraz specjalnego włoskiego ryżu Carnaroli. To wyjątkowe połączenie tworzy wyśmienite danie zamknięte w delikatnej kremowej konsystencji. Dlaczego Risotto Winiary to dobry wybór? Risotto możesz przygotować w domu w kilku krokach Specjalny ryż Carnaroli, który zapewnia w połączeniu z dobranym sosem kremową konsystencję Zbilansowany i smaczny posiłek dla całej rodziny Prosty skład inspiracje prosto z targu włoski ryż Carnaroli - specjalny do risotto Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przepisy Dodaj: 200 g kurczaka 50 g cebuli 10 g masła Łatwo przygotujesz: 30 min. 1. Cebulę pokrój w drobną kostkę, a następnie zeszklij ją w garnku na niewielkiej ilości oleju. Dodaj ryż do garnka i smaż razem z cebulą przez 30 sekund, cały czas mieszając. 2. Wlej do garnka 600 ml zimnej wody oraz dodaj zawartość saszetki z sosem, dobrze wymieszaj i zagotuj. 3. Gotuj na średnim ogniu przez 15 minut od czasu do czasu mieszając. Następnie zdejmij z ognia, dodaj masło, dobrze wymieszaj i odczekaj 5 minut. 4. Filet z kurczaka pokrój w drobną kostkę i podsmaż na patelni na złocisty kolor. Risotto podawaj z podsmażonym kurczakiem. Ryż: ryż biały Carnaroli Sos grzyby i parmezan: sól, suszone grzyby 18,0 % (pieczarka, maślak), skrobia kukurydziana, śmietanka w proszku (z mleka), mąka pszenna, zagęszczony sok z pieczarki 7,9 %, ser w proszku (z mleka) 4,6 % (w tym parmezan 3,7 %), suszony czosnek, aromaty, liść pietruszki, olej słonecznikowy, przyprawy (pieprz czarny, kurkuma, liść laurowy), ekstrakt drożdży, serwatka w proszku (z mleka) Tekst dotyczący alergenów Ryż: Może zawierać gluten, seler. Sos grzyby i parmezan: Może zawierać: jaja, soję, seler, gorczycę.
ID produktu: 1321246564
Nazwa: Winiary Risotto Grzybowo-Parmezanowe, 181G X 3
Producent: Nestle
średnia 4,5
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Oceń:
Dodając recenzję produktu, akceptujesz nasz Regulamin.

Podobne do ostatnio oglądanego