Autor: |
Wydawnictwo: | Difin |
Data premiery: | 2021-07-08 |
Liczba stron: | 136 |
Autor: | Smoluk-Sikorska Joanna |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1276802789 |
Tytuł: | Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce |
Autor: | Smoluk-Sikorska Joanna |
Wydawnictwo: | Difin |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 136 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2021-07-08 |
Rok wydania: | 2021 |
Data wydania: | 2021-07-08 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 10 x 232 x 163 |
Indeks: | 39529701 |
70,00 zł cena regularna
45,00 zł cena regularna
45,00 zł cena regularna
65,00 zł cena regularna
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce
Rolnictwo ekologiczne jest uznawane za jeden z podstawowych elementów zrównoważonego rozwoju i tym samym za jeden z głównych czynników poprawy warunków gospodarowania i życia na terenach wiejskich. ...