Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Dziś kawa to najpopularniejszy trunek na świecie. Wielu z nas nie wyobraża sobie dnia bez kubka tego aromatycznego napoju, ale jedynie nieliczni potrafią sposób jej parzenia podnieść do rangi dzieła sztuki.
Sekrety kawy. Poradnik dla amatorów i profesjonalistów, krok po kroku, wprowadza w świat wyrafinowanych smaków i zapachów. Czytelnik trafia w dobre ręce. Pod okiem doświadczonego baristy i trenera, nie ruszając się z domu, przechodzi praktyczny kurs obsługi zarówno profesjonalnych, jak i domowych urządzeń do parzenia kawy oraz przygotowywania napojów na jej bazie. Dzięki tej książce i zawartym w niej wskazówkom, picie kawy nigdy już nie będzie takie samo. Zdobyta wiedza pozwoli rozkosznie delektować się jej smakiem i czerpać przyjemność z każdej kropli.
Sposób picia kawy to element stylu życia. To, jaką kawę pijemy, w jaki sposób ją przygotowujemy i podajemy, odzwierciedla nasze tempo życia oraz indywidualne upodobania. I jeszcze rzecz najistotniejsza nie pijcie kawy samotnie, bo odbieracie sobie połowę przyjemności. Poczęstujcie swoich bliskich, przyjaciół, znajomych w pracy. Wpadną w zachwyt to gwarantowane, a niewykluczone, że sami zechcą dołączyć do grona pasjonatów czarnego złota.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1480878525 |
Tytuł: | Sekrety kawy. Poradnik dla amatorów i.. |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Bernardinum |
Język wydania: | polski |
Liczba stron: | 164 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2023-01-01 |
Rok wydania: | 2023 |
Okładka: | miękka |
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Sekrety kawy. Poradnik dla amatorów i..
Dziś kawa to najpopularniejszy trunek na świecie. Wielu z nas nie wyobraża sobie dnia bez kubka tego aromatycznego napoju, ale jedynie nieliczni potrafią sposób jej parzenia podnieść do rangi dzieła ...