Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Opis szczegółowy
Masa Makowa – jest gotowym do użycia nadzieniem, przygotowanym wg receptury opartej na mieleniu maku z dodatkiem bakalii. Masa makowa poddana procesom zamrażania i zapiekania zachowuje wszystkie właściwości nadane jej podczas procesu produkcji. ZASTOSOWANIE: gotowa masa do makowców, strucli makowych, mazurków, bułeczek drożdżowych oraz tortów makowych; dodatek do drobnego pieczywa cukierniczego oraz ciasta francuskiego i półfrancuskiego, kruchego, biszkoptowego, biszkoptowo-tłuszczowego; składnik lodów, kremów i deserów; znakomity dodatek do wyrobów gastronomicznych takich jak: kutia, kluski z makiem, pierogi.
Parametry produktu
Składniki: Woda, mak (21%), miód sztuczny (cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat), cukier, bakalie (12%): rodzynki, skórka pomarańczowa kandyzowana (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), skrobia pszenna, skrobie modyfikowane, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromaty Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Waga brutto: 6,03 kg Wysokość palety: 1,4 m Wymiar opakowania (SxWxG): 10 x 12 x 10 cm Waga jednostkowa brutto: 1,01 kg Zawartość netto: 900 g Kod CN: 1901 20 00 Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt. Maksymalna liczba warstw na palecie: 10 warstw (warstwa) Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 160 op. zb. (DU) Liczba warstw na palecie: 10 warstw (warstwa) Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 16 op. zb. (DU)
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie Mięczaki i produkty pochodne: Nie Łubin i produkty pochodne: Nie Orzechy: Nie Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Zboża zawierajace gluten: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Inne uwagi dotyczące przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce do 2 dni
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 314 kJ Wartość energetyczna kcal (energia): 4 %RWS Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 2,7 g Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 1,2 g Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 29 g Zawartość białek w porcji (ogólnie): 1,4 g Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 5,3 g Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 8,7 g Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 1,6 g Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,4 g Wielkość porcji: 30 g Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,01 g Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 250 kcal/100g Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g Zawartość węglowodanów w porcji: 11 g Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 75 kcal Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 9 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera barwniki: Nie Zawiera przeciwutleniacze: Nie Zawiera substancje konserwujące: Nie
Dodatkowe informacje
Infolinia: 184436905 Adres strony www: Www.prospona.pl
ID produktu:
1333519834
Nazwa:
Prospona Masa Makowa Z Bakaliami B/K 900G
Producent:
Prospona
Prezentowane dane dotyczą zamówień dostarczanych i sprzedawanych przez .
Brak ocen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Wystąpił problem z dodaniem recenzji. Spróbuj ponownie później.
Dziękujemy za dodanie recenzji
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Prospona Masa Makowa Z Bakaliami B/K 900G
Opis szczegółowyMasa Makowa – jest gotowym do użycia nadzieniem, przygotowanym wgreceptury opartej na mieleniu maku z dodatkiem bakalii. Masa makowa poddanaprocesom zamrażania i zapiekania zachowuje ...
ocen
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Prospona Masa Makowa Z Bakaliami B/K 900G
Opis szczegółowyMasa Makowa – jest gotowym do użycia nadzieniem, przygotowanym wgreceptury opartej na mieleniu maku z dodatkiem bakalii. Masa makowa poddanaprocesom zamrażania i zapiekania zachowuje ...