Autor: |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo WAM |
Data premiery: | 2021-06-30 |
Liczba stron: | 256 |
Autor: | Dąbrowska Beata |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Zdrowie zakręcone w słoikach.
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność jest wyjątkowo zdrowa. Jeśli nie masz piwnicy lub chłodnego miejsca – nie martw się. Wcale nie potrzebujesz ogromnych beczek czy słoików. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!
W książce znajdziesz:
Dla miłośników koncepcji żywienia dr Ewy Dąbrowskiej do przepisów dodane są cenne informacje, na jakim etapie postu lub diety można wykorzystać fermentowany produkt.
W tym roku zatroszcz się o swoje zdrowie i postaw na kiszonki!
W książce o swoich pasjach i manufakturach opowiadają również: Barbara Piątkiewicz z Pracowni Wypieków Chleba. Moje Wypieki, Magdalena Witkiewicz – pisarka, autorka m.in. Jeszcze się kiedyś spotkamy, Czereśnie zawsze muszą być dwie, Mikołaj Bator z Zakwasowni oraz Marek Brunka z Regionalnego Centrum Mikroorganizmów Brunka Natural.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1268098275 |
Tytuł: | Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby |
Autor: | Dąbrowska Beata |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo WAM |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 256 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2021-06-30 |
Rok wydania: | 2021 |
Data wydania: | 2021-06-30 |
Forma: | książka |
Okładka: | twarda |
Wymiary produktu [mm]: | 25 x 172 x 229 |
Indeks: | 38533501 |
Kiszenie kapusty i ogórków to dla większości Polaków coś zupełnie naturalnego. Ale czy próbowaliście kisić marchewki, kalafiora lub cytryny? Przekonajcie się, ile radości może sprawiać otwieranie słoików. Autorka: Magdalena Gendźwiłł / crustanddust.pl
więcej
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby
Zdrowie zakręcone w słoikach.Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny