Opis szczegółowy
W każdym domu choć raz w roku używa się żelatyny - na przykład tradycją wigilijną w Polsce jest karp w galarecie. Poprzez swoją klarowność i szybkość tężenia żelatyna Dr. Oetkera jest nie tylko idealna do galaret z ryb, mięs i warzyw, ale także do kremów, serników na zimno i musów.
Parametry produktu
Typ: Żelatyna
Przeznaczenie: Do rozpuszczenia
Składniki: Żelatyna wieprzowa
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Unia Europejska
Zawartość netto: 1 kg
Kod CN: 3503 00 10
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 12 op. zb. (DU)
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Wymiar opakowania (SxWxG): 255 x 240 x 290 mm
Waga brutto: 6,34 kg
Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt.
Waga jednostkowa brutto: 1,01 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 72 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 6 warstw (warstwa)
Wysokość palety: 1,46 m
Alergeny
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 358 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,75 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,1 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Dr. Oetker Żelatyna spożywcza wieprzowa 1 kg
Opis szczegółowyW każdym domu choć raz w roku używa się żelatyny - na przykład tradycją wigilijną w Polsce jest karp w galarecie. Poprzez swoją klarowność i szybkość tężenia żelatyna Dr. Oetkera jest