Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania.
Zajmuje się również wpływem składników, dodatków i zanieczyszczeń na bezpieczeństwo zdrowotne i pozostałe aspekty jakości żywności.
W tomie 2 opisano:
Książka została opracowana przez specjalistów, mających doświadczenie w pracy dydaktycznej i współpracy z przemysłem. Jest przeznaczona dla studentów wydziałów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych i politechnikach, a także wydziałów farmaceutycznych i ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1193243223 |
Tytuł: | Biologiczne właściwości składników żywności. Chemia żywności. Tom 2 |
Seria: | Chemia żywności |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 344 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2017-09-30 |
Data wydania: | 2017-09-30 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 220 x 10 x 160 |
Indeks: | 25802573 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Biologiczne właściwości składników żywności. Chemia żywności. Tom 2
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach