Autor: |
Wydawnictwo: | WNT |
Data premiery: | 2013-12-27 |
Liczba stron: | 208 |
Autor: | Olszewski Adam |
Każdy sprzedawca w empik.com jest przedsiębiorcą. Wszystkie obowiązki związane z umową sprzedaży ciążą na sprzedawcy.
Masz już ten produkt? Dodaj go do Biblioteki i podziel się jej zawartością ze znajomymi.
Sprawdź jak złożyć zamówienie krok po kroku.
Możesz też zadzwonić pod numer +48 22 462 72 50 nasi konsultanci pomogą Ci złożyć zamówienie.
W książce szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a także podano wskaźniki uzysku mięs, tłuszczu i kości w układzie tabelarycznym. Liczne rysunki i fotografie zamieszczone w atlasie znacznie ułatwiają przyswojenie materiału teoretycznego i są dodatkowym źródłem wiedzy o prezentowanych elementach mięsa. Książka jest cenną pomocą w nauce zawodu dla uczniów szkół ponadpodstawowych, zawodowych i średnich o profilu przetwórstwo mięsa, a także dla kadry inżynieryjno-technicznej zakładów przetwórstwa mięsa.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
ID produktu: | 1088314414 |
Tytuł: | Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych |
Autor: | Olszewski Adam |
Wydawnictwo: | WNT |
Język wydania: | polski |
Język oryginału: | polski |
Liczba stron: | 208 |
Numer wydania: | I |
Data premiery: | 2013-12-27 |
Data wydania: | 2013-12-27 |
Forma: | książka |
Okładka: | miękka |
Wymiary produktu [mm]: | 15 x 235 x 168 |
Indeks: | 14295454 |
Podziel się na Facebooku
Właśnie zrecenzowałem Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych
W książce szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a także podano wskaźniki uzysku mięs, tłuszczu i kości w układzie ...